Indrukwekkende gebeden in laatste brief van Foley

Amerikaanse journalist schreef brief aan familie

in Christelijk Nieuws

De Amerikaanse journalist James Foley schreef tijdens zijn gevangenschap diverse brieven aan zijn familie. Deze werden hem echter allemaal afgenomen door de IS. Toch vond Foley een manier om zijn familie een brief te sturen.

In juni vroeg hij aan een medegijzelaar - die bijna werd vrijgelaten - om een door Foley geschreven brief uit haar hoofd te leren. Deze gijzelaar, Diana, heeft dit gedaan. Na haar vrijlating heeft ze de brief gedicteerd, en de brief is vandaag gepubliceerd op de Facebookpagina Free James Foley

"Ik herinner me zoveel geweldige momenten met mijn familie, dat ik voor mijn gevoel soms even niet in deze gevangenis zit. Dromen van mijn familie en vrienden nemen me mee en op die momenten vult geluk mijn hart. 

"Ik weet dat jullie aan me denken en dat jullie voor me bidden. En ik ben daarvoor zo dankbaar. Ik voel jullie aanwezigheid, zeker als ik bid. Ik bid dat jullie sterk zullen blijven, en dat jullie blijven geloven. Ik heb echt het gevoel dat ik jullie aan kan raken als ik bid, zelfs in deze duisternis".

Bron: Facebook 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons