Eva Magazine komt met extra uitdeelexemplaar

"Leg je extra exemplaar in een wachtkamer"

in Geloven

Deze week krijgt iedere abonnee van vrouwenmagazine Eva twéé exemplaren thuisgestuurd. Vergissing? "Nee hoor," reageert eindredacteur Marlies, "we hopen dat de lezeressen één exemplaar gebruiken om in een wachtkamer neer te leggen."

"Ter gelegenheid van de nieuwe EO-serie ‘Zij houden Nederland in leven' hebben we een special gemaakt met veel aandacht voor mensen die in de zorg werken. Ook komen verhalen aan bod van mensen die zelf veel zorg nodig hebben." aldus Marlies Medema. "Verder staat Agnes Huizenga stil bij de vraag waar God is als wij lijden".

Breng hoop
De Eva-redactie hoopt dat deze Eva voor veel mensen van betekenis zal zijn. Daarom de oproep aan alle lezeressen: "Leg het wachtkamerexemplaar van Eva ergens neer en breng hoop in een zorginstelling!".

De zorg in Nederland
In de zorg werken in Nederland 1,2 miljoen mensen. 24 uur per dag, zeven dagen in de week gaat het werk door. Dit voorjaar filmden 150 televisiemakers met 70 camera's 24 uur lang de gezondheidszorg van Nederland. Mooie, spannende en verdrietige momenten. Hiervan is een vijfdelige serie gemaakt die vanaf woensdag 3 september te zien is bij de EO op NPO 1.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons