Sfeerverslag Zomerconferentie New Wine 2014

Eerste liefde staat centraal bij jong en oud

in Mediatips

Voor de elfde keer organiseert New Wine een conferentie om bezoekers te laten nadenken en te inspireren over hoe zij hun kerk en gemeente kunnen vernieuwen. EO.nl/geloven was erbij en maakte een sfeerverslag.

Iedere ochtend en avond zijn er bijeenkomsten met aanbidding, Bijbels onderwijs en gebed. Daarnaast zijn er ’s morgens en ’s middags seminars te volgen over geestelijke groei, relatie & gezin, kerk & gemeente, pastoraat en samenleving. Voor jongvolwassenen, tieners en kinderen zijn er aparte – op leeftijd toegesneden – programma’s. Hoofdspreker van deze conferentie is Simon Ponsonby. Simon zal tijdens de ochtendsamenkomsten de bezoekers meenemen in zijn uitwerking van het thema ‘Eerste liefde’.

s.preek!
Maandagavond heeft EO.nl/geloven een nieuwe formule gelanceerd op New Wine: s.preek!, tien korte speeches waarin tien sprekers in maximaal 3'33" de boodschap van hun toespraak of seminar samenvatten. De video's komen deze zomer beschikbaar op NPO Spirit en deze website.

Bekijk hier het sfeerverslag:

<iframe src="http://npoplayer.omroep.nl/share/?prid=POMS_EO_592113" frameborder="no" scrolling="no" width="552" height="311"></iframe>

Video: EO.nl/geloven / Foto: Nando Kasteleijn @ New Wine NEXT

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons