EA-EZA lanceert nieuwe website zendingsinitiatieven

in Christelijk Nieuws

De missionaire netwerkorganisatie EA-EZA heeft een website gelanceerd met daarop een vacaturebank waarop vraag en aanbod in het zendingsveld worden samengebracht.

Naast een vacaturebank is er op de website ruimte voor een adviespagina en kunnen er artikelen over missionair werk worden gelezen. Het doel is om missionair geïnteresseerden een plek te bieden waar ze concreet aanbod en inspiratie kunnen vinden en waar georiënteerd kan worden op een vervolgtraject.

Beleidsmedewerker Integral Mission Arjan Schoemaker van EA-EZA vertelt het volgende over het initiatief:
“Anderhalf jaar geleden heeft EZ-EZA de Stichting Mission Center overgenomen. Die had een website met een vacaturebank en landeninformatie, maar deze was verouderd. Wij hebben nu een nieuwe website in gebruik genomen en de naam aangepast. Hierop kunnen mensen ook hun CV uploaden en er is meer ruimte voor advies over het werken in de zending. Zo hopen we vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen.”

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons