Volkert van der G. welkom in kerk Apeldoorn

'Volkert, onze kerkdeuren staan wagenwijd open voor jou'

in Christelijk Nieuws

De Basis, een kerk in Apeldoorn, heeft in een open brief op haar website Volkert van der G. uitgenodigd naar hun kerk te komen. Men doet dit op de dag dat bekend werd dat Volkert van der G., de moordenaar van Pim Fortuyn, in Apeldoorn woonachtig is.

Woordvoerder Richard van de Hel: "We nodigen Volkert van der G. uit om een BasisDienst te bezoeken. Er is namelijk veel te doen rondom de komst van hem naar Apeldoorn. Het marktplein staat op dit moment vol met pers en belangstellenden. Iedereen heeft zo zijn eigen mening. Op het tempelplein was ook veel volk toen de overspelige vrouw naar Jezus werd gebracht. Zij was duidelijk een zondaar en de schriftgeleerden en Farizeeën vroegen listig welke straf daarbij hoorde. Maar Jezus keek met hele andere ogen naar haar. Deze boodschap uit Joh. 8:1-11 willen we met dit persbericht verkondigen." 

De brief

Beste Volkert, sinds vandaag weten we dat je één van de inwoners van Apeldoorn bent. De burgemeester heeft dat in een brief bekend gemaakt. Zo schrijft hij: “Net als iedere Nederlander heeft ook Van der Graaf recht op een woning. Een rustige en stabiele woonomgeving draagt in mijn ogen bij aan de reïntegratie.”

Als jonge kerk dragen wij ook graag ons steentje bij aan zo’n omgeving. Niet alleen voor jou of voor onze buren, maar voor alle inwoners uit Apeldoorn en omgeving. Mocht je op zoek zijn naar invulling in het weekend? Weet dat de deuren van de Basis ook voor jou wagenwijd open staan!

Lees hier de gehele brief. 

Bron: CIP en www.basis.cc

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons