Visie Lezersavond met 'Schrijvers voor Gerechtigheid'

Muzikantencollectief speelt liederen over recht en gerechtigheid in EO-gebouw

in Geloven

Visie organiseert in samenwerking met EO Metterdaad een speciaal lezersconcert van Schrijvers voor Gerechtigheid in de EO-kapel. Het concert vindt plaats op dinsdagavond 24 juni. Tijdens de avond zal ook aandacht worden besteed aan de actie van Metterdaad voor de situatie in de Centraal Afrikaanse Republiek.

’Schrijvers voor Gerechtigheid’ is een project dat muzikanten en liedschrijvers bij elkaar brengt vanuit een verlangen om de Nederlandse kerken te dienen door meer liederen te schrijven over recht en gerechtigheid. Ze maken zich boos of verdrietig over onrecht en willen aandacht voor misstanden. Het collectief bracht onlangs een tweede cd uit met liedjes over dit thema: Licht Aan.

De Visie-lezersavond is een EO-ledenactiviteit. Dat houdt in dat alleen leden kunnen reserveren voor dit evenement. Klik hier om je voor de lezersavond aan te melden.

Foto: Schrijversvoorgerechtigheid.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons