Metalster Lambesis is geen christen...

De huurmoordenaar bleek een politieagent te zijn

in Christelijk Nieuws

Vorige maand bekende metalzanger Lambesis, in een groot interview dat hij een huurmoordenaar wilde inhuren om zijn vrouw te vermoorden. Daarnaast bekende hij dat hij zich al jarenlang als christen voordeed. Zo meldt het Nederlands Dagblad.

Tim Lambesis, voormalig leadzanger van de christelijke metalcore-band As I lay dying, bekende vorige maand dat hij nooit christen is geweest. Hij zou al jarenlang een toneelstukje spelen, omdat hij als 'christen' goed geld kon verdienen. "De band As I lay dying was enorm succesvol en leverde veel geld op," vertelde hij in een interview met Alternative Press.
As I lay Dying was onder andere in 2011 in Nederland, tijdens het christelijke muziekfestival Flevo.

Huurmoordenaar
In hetzelfde interview bekende Lambesis dat hij een huurmoordenaar in wilde huren om zijn vrouw te vermoorden. Deze huurmoordenaar was, helaas voor Lambesis, een politieagent. Hiermee liepen zijn plannen in duigen en werd hij op mei 2013 gearresteerd.
Lambesis zweeg bijna een jaar tot het interview met Alternative Press. De metalzanger en zijn vrouw liggen in scheiding, omdat Lambesis vreemd is gegaan. Hij wilde van haar af, dit was dan ook de reden waarom hij een huurmoordenaar inschakelde.

Vorige week is Tim Lambesis veroordeeld tot 6 jaar celstraf en 10 duizend dollar boete.

Bron: Nederlands Dagblad

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons