Knevel& Van den Brink | 40 jaar EO-Jongerendag

De EO-Jongerendag het grootste christelijke jongerenevenement in Nederland.

in Christelijk Nieuws

De EO-Jongerendag wordt 40! Oudgediende Jan van den Bosch en huidig presentator Manuel Venderbos vertellen wat er vroeger niet kon en nu wel.

Op zaterdag 14 juni wordt voor de 40ste keer de EO-Jongerendag gehouden in het Gelredome in Arnhem. Wat begon als een bijeenkomst met vijftienhonderd bezoekers, groeide uit tot een gigantisch feest met tienduizenden jongeren. Al 40 jaar is de EO-Jongerendag het grootste christelijke jongerenevenement van Nederland. Jan van den Bosch, die het evenement mede bedacht en negentien jaar presenteerde en Manuel Venderbos, die dit jaar voor de zevende keer de presentator is, vertellen over wat de EO-jongerendag zo bijzonder maakt.

<iframe src="http://npoplayer.omroep.nl/share/?prid=POMS_EO_551699&s=2270&e=3300" frameborder="no" scrolling="no" width="552" height="311"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons