Justin Bieber gedoopt in New York

Hillsong Church voorganger Carl Lentz doopt superster in badkuip

in Christelijk Nieuws

Justin Bieber heeft zich in deze voor hem moeilijke tijden tot God gewend, en zich laten dopen.

Volgens TMZ vond de plechtigheid vorige maand plaats. Pastoor Carl Lentz vertelt hoe hij vorige maand een week lang aan intensieve bijbelstudie deed met Bieber. Dit was in de periode dat de zanger werd gechanteerd met de inmiddels beruchte video waarin de destijds 15-jarige Bieber racistische grapjes maakt.

Lentz en Bieber bestudeerden samen vele bijbelpassages en woonden kerkdiensten bij. De week in het teken van Biebers religieuze heropleving eindigde in een doop, in een badkuip in een huis van een vriend van de zanger. De zanger wilde eigenlijk opnieuw gedoopt worden in een kerk, maar steeds als Bieber een kerk bezocht werd hij achtervolgd door paparazzi. De 20-jarige Canadees besloot om privacyredenen de doop daarom in een badkuip bij iemand thuis te doen.

Justin Bieber is een bekende van de wereldwijde Hillsong kerk. Hij is goed bevriend met voorganger Carl Lentz en bezoekt af en toe ook de zondagse diensten van de kerk op Irving Plaza. Zo twitterde Bieber Lentz in september: "Amazing sermon at church this morning. Love you man. I broke down today." 

Bron: Nu.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons