Freedom Climb brengt film 'Not Today' uit

Een verhaal over kinderprostitutie en mensenhandel...

in Mediatips

Tijdens het Pinksterevenement Opwekking ging de film 'Not Today' in première in Nederland. De film vertelt een verhaal over mensenhandel en kinderprostitutie in India. Freedom Climb gelooft in dezelfde visie als de makers van de film en hebben zich aangesloten.

De film gaat over het leven van de twintigjarige Caden Welles. Zijn leven verandert drastisch tijdens een reis in India. Hij vertrekt naar Hyderabad om te feesten met zijn vrienden. Een uitgehongerde man, Kiran en zijn dochter Annika vragen om hulp, maar Caden weigert. Als hij er vervolgens achter komt dat de vader zijn dochter heeft moeten verkopen, gaan zijn ogen open voor de keiharde realiteit van mensenhandel. Caden besluit samen met Kiran zijn dochter te zoeken.

De film, in Nederland uitgebracht door Neema, is geproduceerd door Friends Church Yorba Linda, een organisatie die toegewijd is aan de strijd tegen mensenhandel in India.

Freedom Climb
Freedom Climb, een project van zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie (OM), deelt deze visie. In ruim dertig projecten wereldwijd krijgen slachtoffers van geweld en mensenhandel hoop geboden, bijvoorbeeld in de vorm van onderwijs, workshops, psychologische en praktische hulp. Sinds 2012 beklimt ieder jaar een groep mensen een berg, om daarmee geld en gebed te werven voor deze projecten. Freedom Climb Nederland strijdt tegen moderne slavernij met bewustwording, informatie, gebed en fondswerving.

De film is binnenkort te koop via de bookshop van Operatie Mobilisatie Nederland.

 

Nieuwsgierig naar de film? Bekijk de trailer:

<iframe src="http://www.imdb.com/video/imdb/vi1571857945/imdb/embed?autoplay=false&width=480" frameborder="no" scrolling="no" width="480" height="270"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons