Agapè lanceert HetwkvanGod.nl

"Als het waar is dat God Messi en Ronaldo heeft bedacht, dan is God en voetbal een boeiende combi!"

in Geloven

Het team van IkzoekGod.nl heeft net voor het WK voetbal in Brazilië een nieuwe website gelanceerd: HetwkvanGod.nl. Het team zoekt altijd naar mogelijkheden om zoekers te bereiken met het evangelie, en grijpt het WK voetbal aan als aansluitingspunt.

(imported body)

Jan-Willem Bosman, internetevangelist, vertelt: "Op deze website leggen we verbinding tussen het thema voetbal naar geloof. De zoekers kunnen er basale informatie over het geloof vinden en onze voetbalmedewerker David Heek voorziet de gebeurtenissen in Brazilië regelmatig van blogs. Heek zal analyses in de naam van JC geven."

Zo is ook op de website te lezen: "De eerste JC zullen we ongetwijfeld weer op tv zien langskomen. Op deze site kijk je door de ogen van die tweede JC naar het WK in Brazilië. Over alles wat daar gebeurt is in de naam van analyticus Jezus wel wat te zeggen."

Geloof en voetbal
De website is daarnaast ook een samenwerking met Cees Vork, die onlangs het boek 'Biddend in de aanval' heeft uitgebracht. Vork wil daarmee ook de link leggen tussen de geloof en voetbal. Hij heeft voor zijn bekering professioneel gevoetbald. Vork zegt daarover: "Geloof en voetbal: ze hebben veel met elkaar te maken."


Bron: Agapè

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons