Ruim 20.000 aanmeldingen voor Pinksterconferentie Opwekking

in Mediatips

Voor de Pinksterconferentie 2014 hebben zich al 20.100 kampeerders aangemeld. Daarnaast verwacht de organisatie ongeveer 60.000 daggasten.

De Pinksterconferentie wordt gehouden van 6 tot en met 9 juni a.s. in Biddinghuizen en heeft dit jaar als thema 'Woord en Geest'.
Een nieuwe Pinksterconferentie betekent ook dat er weer nieuwe Opwekkingsliederen worden uitgebracht. Een aantal nummers zijn al te beluisteren op YouTube.

Tekstboekje-app

Maar er zijn niet alleen nieuwe liederen. Er is dit jaar ook een nieuwe App: Tekstboekje App. De app bevat de tekstboekjes van de Opwekkingsliederen voor volwassenen, jongeren (life@opwekking) en kinderen (Opwekking kids). Via een menu kun je snel het lied dat je wil meezingen opzoeken op nummer, woord en titel. Ook kun je met deze app zelf een playlist samenstellen. De app is beschikbaar voor iOS en Android, en is sinds Hemelvaartsdag te downloaden.

Mediatheater

Het MediaTheater is ook een nieuwkomer op het conferentieterrein. In deze tent wordt een afwisselend en ontspannen programma aangeboden waarbij nieuwe films, boeken en muziek centraal staan. Er zijn er boek- en cd-presentaties met aansluitend de mogelijkheid om materiaal te laten signeren. Ook is er een mogelijkheid om nieuwe films te bekijken.

Reuben Morgen en Ernie Haase

De opening op vrijdagavond bij de Jongeren (Youth Alive) wordt verzorgd door Reuben Morgen, bekend van Hillsong London. De Amerikaanse Ernie Haase & Signature Sound zullen op maandag een bijzonder optreden verzorgen tijdens de slotsamenkomst op het hoofdterrein.

Meer informatie: Opwekking

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons