Lindz West speciale gast op EO-Jongerendag

in Mediatips

Lindz West van (de Engelse formatie) LZ7 is een speciale gast op de 40ste EO-Jongerendag. Samen met de organisatie IJM (International Justice Mission) zet hij zich deze dag in voor de bestrijding van moderne slavernij.

Lindz zet de jongeren op een speciale manier stil bij de seksuele uitbuiting en andere vormen van gewelddadige onderdrukking. Al jaren is hij bezig om dit thema op de kaart te zetten. Samen met EO-Metterdaad is vorig jaar op de EO-Jongerendag 48.000 Euro voor dit doel opgehaald. Ook dit jaar willen we dit thema onder de aandacht brengen. Verder zal Lindz de aanwezige jeugdleiders toespreken in een exclusief seminar.

Jeugdleiders


Tijdens de pauze van de EO-Jongerendag wordt er aan jeugd- en tienerleiders een exclusief seminar van een half uur aangeboden. Lindz West zal geïnspireerd door het thema ‘ONE’ zijn passie voor jongeren en Jezus op enthousiaste en bemoedigende wijze delen met de aanwezige leiders.'ONE'


Het thema 'ONE' zal op diverse manieren terugkeren tijdens de Jongerendag. Zeker via de spreker Jurjen van Houwelingen en de samenzang met de BEAM worshipband, maar ook tijdens de concerten van internationale artiesten als Newsboys, Rend Collective, Matt Redman en Family Force 5.  De kaartverkoop voor de EO-Jongerendag is al even van start gegaan. Veldkaarten zijn al niet meer beschikbaar; tribunekaarten nog wel. Deze zijn te reserveren via www.eo.nl/jongerendag.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons