Eerste christelijke conferentie voor Nederlandse singles

Funky Fish organiseert uniek event: "Een goede relatie begint met een goede date".

in Mediatips

Christelijke datingsite FunkyFish.nl organiseert samen met conferentiecentrum De Betteld in juni een conferentie speciaal voor singles. Een singles conferentie is uniek in Nederland.

Het thema van de conferentie is: "Een goede relatie begint met een goede date". Het onderwerp daten staat dan ook centraal. Want hoe wordt daten een leuke, ontspannen bezigheid die leidt tot waardevolle relaties? Funky Fish geeft met de conferentie tegenwicht aan het vluchtige daten dat nu erg populair is, waarin nauwelijks aandacht is voor de ander, en de motieven vaak dubieus zijn.

Zinvol daten
De rode draad van de conferentie is de cursus Zinvol Daten van gezondheidszorgpsycholoog Aukelien van Abbema, bekend van de boeken Single In De Kerk en Zinvol Daten. Op basis van persoonlijke ervaringen en professionele kennis helpt Van Abbema singles op een zinvolle manier te daten. Daarbij kijkt ze niet alleen naar de date, maar ook naar de relaties die je al hebt, zoals met jezelf, familie, vrienden en met God.

Worskhops
De cursus wordt aangevuld met workshops als: Daten Met Diepgang, Hoe Presenteer Ik Mezelf en Flirten. Verder wordt er in de vorm van lezingen aandacht besteed aan vragen over eenzaamheid, seksualiteit, onzekerheid en andere vragen die bij veel alleenstaanden spelen.

Luchtig en serieus
Ondanks de serieuze onderwerpen die worden behandeld, zal de tone-of-voice informatief en luchtig zijn. Iets waar Funky Fish bekend om staat. Zij bereikt met haar oecumenische instelling en humoristische insteek niet alleen trouwe kerkgangers, maar ook gelovigen die nauwelijks meer in de kerk komen. Uiteraard gaat de site wel serieus met haar doelgroep en de betreffende onderwerpen om. Zo is er tijdens de conferentie genoeg tijd voor verdieping en is er een pastoraal team aanwezig.

Aanmeldingen
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Gelovigen van diverse pluimage hebben zich al aangemeld. Protestanten, katholieken. Twintigers, dertigers. En ook veertigplussers zijn van de partij, die bijvoorbeeld door een scheiding in de turbulente wereld van het daten zijn beland.

"Het belooft een leuk en informatief weekend met ervaren sprekers, en verschillende workshops en activiteiten. Een weekend waarin je een handje op weg wordt geholpen met het vinden van een partner, en waarin kwesties worden besproken waar singles mee kunnen rondlopen. We nodigen je hierbij graag uit om bij deze conferentie aanwezig te zijn!" is te lezen op de website van Funky Fish.

De concferentie van van vrijdagavond 20 juni tot en met zondagmiddag 22 juni.
meer informatie en aanmeldmogelijkheden vind je hier.

Bron: ANP / Foto: sxc.hu

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons