Afgekeurd voor het vak waar je passie voor hebt

in Mediatips

Een kapotte knie veranderde het leven van Kees den Hartog. Hij kon het vak dat hij het allerliefst deed niet meer doen.

Hij werkte al van jongs af aan bij zijn vader in een stratenmakersbedrijf. Met hart en ziel heeft hij jarenlang 'gestraat'. Totdat hij twee jaar terug werd afgekeurd. Het was alsof zijn wereld instortte. Als gevolg daarvan kwam er veel frustratie naar boven. Kees heeft dan ook een zware, en machteloze perioden achter de rug. In deze moeilijke periode was zijn geloof soms ver te zoeken. Hij heeft het nooit helemaal afgezworen, maar heeft wel veel waaromvragen gehad en is vaak boos geweest op God.

Totdat zijn kerk aan hem vroeg of hij een reis naar Burundi wilde maken. Na terugkomst wilde hij iets goeds doen voor het land en belandde in de koffie, waar hij inmiddels een startend bedrijfje in heeft.

Bekijk vandaag om 17.05 uur in 'Geloven op 2' op NL2  het verhaal van Kees.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons