Achtmiljoen keer online geloofskeuze

Het Evangelie verspreidt zich wereldwijd

in Geloven

Het internationale evangelisatienetwerk Jesus.net meldt dat er door achtmiljoen mensen online een geloofskeuze is gemaakt. Jesus.net wil mensen in contact brengen met het Evangelie.

Mensen zijn opzoek naar God, geloof, hoop, troost, levensdoel en hulp. Internet is een belangrijke manier om te zoeken naar antwoorden of om in contact te komen met mensen die jou wel richting kunnen geven. De eerste plek waar je gaat zoeken zijn via zoekmachine's, maar daar heb je wel een website voor nodig. Jesus.net vindt het erg belangrijk om hier aan deel te maken zodat ieder persoon op de wereld toegang heeft tot het evangelie. Tientallen mensen maken deel uit van

In Nederland heet de website die deel uitmaakt van Jesus.net: IkzoekGod.nl. En in Nederland proberen ze dat vooral door nieuwe manieren te bedenken om met mensen in contact te komen. IkzoekGod.nl vindt heel jammer dat social media niet wordt gebruikt om een zinvol en relevant geloofsgesprek te voeren. Terwijl ze juist zijn gericht op het contact leggen. Daarom probeert IkzoekGod.nl een plek te maken waar gelovigen en zoekers met elkaar juist wel dat goede gesprek kunnen hebben. Momenteel hebben ze 15.000 fans op Facebook die blijft groeien.

Bron: jesus.net / Foto: hakill  

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons