Jamai scoort hit dankzij The Passion

Clip op YouTube is al bijna 175.000 keer bekeken

in Mediatips

Jamai Loman heeft na 10 jaar weer een hit gescoord met het nummer 'Gevallen of Gevlogen'. Hij zong dit nummer tijdens The Passion, waar hij Judas vertolkte in het Lijdensverhaal van Jezus.

De vertolking door Jamai is binnengekomen op de 24ste plaats in de Mega Top 50 van 3fm.

3,2 miljoen mensen zaten vorige week donderdag voor de buis om te kijken naar The Passion, waarbij het paasverhaal op een eigentijdse manier wordt verteld met bekende Nederlanders en Nederlandstalige hits.

Jan Dulles van 3JS mocht de rol van Jezus spelen, maar de man waar het meest over nagepraat werd was Jamai. Hij maakte grote indruk met zijn rol van Judas en zijn vertolking van 'Gevallen Of Gevlogen', dat oorspronkelijk van Guus Meeuwis is. Dit nummer werd echter nooit uitgebracht als single en bereikte daarom niet de Mega Top 50. Nu groeit het liedje alsnog uit tot een hit, met dank aan Jamai. Hij zong als Judas 'Gevallen Of Gevlogen' op het moment dat hij net Jezus had verraden door een kus.

The Passion kiest bewust voor onbekende nummers, zoals 'Gevallen of Gevlogen', zodat de kijkers verrast worden door de nummers. De clip van het nummer is op YouTube al bijna 175.000 keer bekeken.

Jamai had al eerder nummers is de hitlijst staan, maar dat is inmiddels bijna 10 jaar geleden. Zijn laatste nummer in de hitlijst was 'Wango Tango' in 2004 en zijn hoogst genoteerde hit was 'Step Right Up' in 2003.   

Bron: Nu.nl/Megatop50.3fm.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons