Gospelsong redt 9-jarige jongen

De ontvoerder raakte geïrriteerd en zette de jongen uit het busje.

in Mediatips

De 9-jarige Willie Myrick werd eerder deze maand ontvoerd door een onbekende man. Tijdens zijn ontvoering begon hij 'Every Praise' te zingen, de ontvoerder werd zo gek van Myrick dat hij hem vrijgelaten heeft en gevlucht is, zo meldt BCN.

Willie Myick stond in de voortuin toen hij uit het niets meegenomen werd door een onbekende man. Toen hij in het busje zat begon hij uit angst 'Every Praise' te zingen van Hezekiah Walker. De ontvoerder raakte geïrriteerd en verzocht hem zijn mond te houden, maar de 9-jarige jongen stopte niet. Uiteindelijk werd de ontvoerder er zo gek van dat hij Myick het busje uitzette.

Myick kwam er zonder kleerscheuren van af en was bijna drie uur vermist. "Hij zei mij dat ik dit tegen niemand mocht vertellen," zegt Myick. Daarna ging de ontvoerder er vandoor, hij is nog steeds voortvluchtig.

Afgelopen donderdag was er in de kerk van Willie Myick een speciale dienst waar hij de eregast was. Als verrassing was Hezekiah Walker ingevlogen uit New York. "Ik geloof dat God door mij gesproken heeft om deze jongen te redden," was de reactie van Walker. Uiteraard zong hij het nummer 'Every Praise' voor Myick, die totaal verbouwereerd was dat Hezekiah Walker in zijn kerk aanwezig was.

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons