Spirit 24 wordt NPO Spirit

Nieuw jasje voor levensbeschouwelijk on demand-platform

in Mediatips

NPO Spirit is de nieuwe naam van het levensbeschouwelijke on demand-platform van de Nederlandse Publieke Omroep. De toevoeging '24' vervalt. Ook krijgt NPO Spirit een nieuw jasje, inclusief nieuw logo en bijpassende vormgeving.

(imported body)

Om voor het publiek op elk toestel makkelijk vindbaar en herkenbaar te zijn, zijn alle programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep in de loop van 2014 onder één noemer te vinden: NPO. Nu al de beurt aan Spirit 24 om voortaan door te gaan onder de naam NPO Spirit.

Dagelijks
NPO Spirit brengt dagelijks actuele berichten uit de wereld van levensbeschouwing, spiritualiteit, religie en diversiteit. Iedere dag worden de nieuwste levensbeschouwelijke programma's van de publieke omroepen toegevoegd aan het on-demand platform, waardoor de kijker kan kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod.

Binnenkijken
NPO Spirit gaat op zoek naar de mooiste verhalen. De redactie maakt eigen reportages over actuele gebeurtenissen op het gebied van levensbeschouwing. Interviews met spraakmakende persoonlijkheden, intieme sfeerimpressies en binnenkijken achter de schermen van andere culturen: op NPO Spirit is het allemaal te zien.

Bekijk bijvoorbeeld een recente uitzending van Andries waarin Reinier Sonneveld openhartig vertelt over de fase in zijn leven waarin hij de kerk verliet.

Bron: NPO Spirit

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons