PRIMEUR: Preview dramaserie The Bible

Bekijk alvast beelden van de Amerikaanse hitserie

in Geloven

De dramaserie vertelt het verhaal van Oude en Nieuwe Testament aan de hand van de nieuwste film- en animatietechnieken en werd in Amerika al door zo'n 50 miljoen mensen bekeken en werd genomineerd voor een Emmy.

De makers bleven bij het maken van de serie zo dicht mogelijk bij de tekst van de bijbel: zowel Noachs ark, de tocht van het volk Israël door de woestijn, de veldslagen van koning David, als ook de geboorte van Jezus en Zijn lijden en sterven brengt de serie op onnavolgbare wijze in beeld. De EO hoopt dat de serie straks net als in Amerika vele tongen los zal maken.

De EO zendt vanaf zondag 11 mei 2014 de grote Amerikaanse hitserie The Bible Series uit.

Bekijk de trailer.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons