Jurjen van Houwelingen hoofdspreker EO-Jongerendag

Jonge buurtpastor spreekt op 40ste editie Jongerendag

in Mediatips

De jonge spreker Jurjen van Houwelingen, buurtpastor bij Vineyard Amsterdam, zal op zaterdag 14 juni aanstaande spreken op de 40ste EO-Jongerendag. Hij zal stilstaan bij het thema van dit jaar: 'ONE'.

BEAM, de jongerenorganisatie van de EO, is blij dat Jurjen van Houwelingen op de Jongerendag komt spreken. "Jurjen is een jonge spreker met een groot hart voor jongeren, de kerk en Jezus. Hij past daarmee helemaal bij BEAM. Door zijn veelzijdigheid en zijn affiniteit met het thema 'ONE' geloven we dat hij de bezoekers van de EO-Jongerendag kan inspireren en bemoedigen Jezus te volgen in hun dagelijkse leven."

Jurjen van Houwelingen (1983) is in het dagelijkse leven als ondernemer in Amsterdam flink aan de weg aan het timmeren met zijn eigen internetbedrijf GoPublic. Daarnaast spreekt hij veel bij jeugddiensten en in kerken; was hij lange tijd een van de sprekers van Crossroads International Church Amsterdam en is hij op dit moment in diezelfde stad buurtpastor bij Vineyard. 

Eerder was hij als spreker betrokken bij de EO-webserie Denkstof waarin hij al iets liet zien van zijn passie en enthousiasme voor jongeren. Jurjen zelf ziet er naar uit om op 14 juni het podium van de Jongerendag op te stappen en iets van dat enthousiasme te delen.  "Ik heb er ontzettend veel zin in. Eenheid met God en eenheid met elkaar, daar mag ik over spreken. Het is mijn verlangen dat we iets van die eenheid mogen ervaren."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons