Een kijkje in de hemel met Pasen

Sneak peek: Hollywood verfilmt bestseller 'Heaven is for Real'

in Geloven

In 'Heaven Is For Real’ vertelt voorganger Todd Burpo uit Alaska het waargebeurde verhaal van zijn 3-jarige zoon die beweert in de hemel te zijn geweest. De New York Times Bestseller is inmiddels verfilmd en is vanaf 16 april in de bioscoop te zien.

Als Colton, de zoon van Todd, op 3-jarige leeftijd erg ziek wordt en in coma belandt denken zijn ouders dat het te laat is. Dag en nacht zitten ze aan zijn bed in het ziekenhuis, biddend tot God. Hopend op een wonder. Als Colton na twee weken ontwaakt en tegen alle verwachtingen in snel geneest, hebben de doktoren geen verklaring voor wat er is gebeurd. Maanden na het drama, vertelt Colton echter aan zijn ouders dat hij niet twee weken in het ziekenhuis heeft gelegen maar in de hemel is geweest. Met verhalen over Jezus, Paulus, zijn opa (die hij nooit heeft gekend) en een ontmoeting met zijn ongeboren zusje –Colton wist niets over een eerder miskraam van zijn moeder-, weten zijn ouders niet meer wat te geloven.
 

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/bujocOVF2cc" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>


Het boek werd wereldwijd een bestseller en ‘Heaven Is For Real’ is inmiddels verfilmd. De film is met Pasen 2014 in de bioscoop te zien. Zie hier de trailer.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/N-ewaCVARtM" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons