Doodvonnissen voor opzetten ondergrondse kerken

33 mensen veroordeeld in Noord-Korea

in Christelijk Nieuws

Noord-Korea heeft 33 mensen ter dood veroordeeld vanwege hun vermeende contact met de Zuid-Koreaanse zendeling Kim Jung Wook. De Noord-Koreanen zouden van de zendeling geld hebben ontvangen voor het opzetten van ondergrondse kerken.

(imported body)

Dat berichtte de Zuid-Koreaanse krant Chosun Ilbo deze week. De 33 Noord-Koreanen worden ervan beschuldigd het regime omver te willen werpen door de stichting van 500 ondergrondse kerken. De mensen zouden hebben samengewerkt met de Zuid-Koreaanse zendeling Kim Jung Wook, die in oktober door de Noord-Koreaanse autoriteiten werd gearresteerd op verdenking van het oprichten van ondergrondse kerken.

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons