BLOG | 'Hopelijk komen er geen verjaardagen tussendoor'

Redmar Smit geeft een update over zijn '40 dagen met'

in Geloven

Het is 5 maart geweest. De veertigdagentijd is begonnen. Veertig dagen leven met de spullen die ik heb; een hele uitdaging. Afgelopen weekend ben ik nog even snel naar de winkel gesjeesd om het hoognodige in huis te halen. De komende veertig dagen ben ik in ieder geval voorzien van deodorant, (douche)gel etc. Dat heeft een mens natuurlijk ook nodig, maar voor de rest zal ik veertig dagen lang verleidingen van reclames, opdringerige verkoopsters en te gekke cd releases moeten weerstaan. Dat is jammer, want er komen binnenkort een aantal leuke cd’s uit. Maar goed, ik moet toch echt wachten tot 20 april. En laat ik positief blijven: mijn bankrekening wordt voorlopig niet meer geplunderd voor onnodige – ja ja dat zijn ze toch echt- dingen. Gaat het moeilijk worden? Ik ben geneigd om te zeggen van niet maar de praktijk zal het leren. Hopelijk komen er geen onverwachte verjaardagen tussendoor want dan ben ik namelijk echt de sjaak. Ik ga het meemaken en jij ook, want ik zal al mijn ervaringen opschrijven en delen. Wens me succes! 

Redmar.


Vasten past bij de 40 dagentijd. Wat gebeurt er als je dit omdraait, en deze tijd juist gebruikt om iets wél te doen? Vier mensen waaronder Redmar, gaan de uitdaging aan en doen tot Pasen iedere dag een stapje extra. Voor hun naasten, zichzelf of de aarde. Bent u geïnspireerd geraakt, en wilt u ook iets extra’s doen in de 40-dagentijd? Twitter mee! #40dagen  

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons