Reserveringslijnen 40e EO-Jongerendag open

Ook speciaal programma voor jeugdleiders

in Mediatips

Al veertig jaar komen jaarlijks duizenden jongeren bij elkaar om samen te genieten van schitterende muziek van binnen- en buitenlandse artiesten, inspirerende sprekers en samen zingen op de EO-Jongerendag. Op zaterdag 14 juni organiseert BEAM, het nieuwe jongerenmerk van de Evangelische Omroep, de 40e EO-Jongerendag. Vanaf vandaag zijn de reserveringslijnen open voor het muziekfeest in GelreDome Arnhem.

Tijdens de veertigste editie van de EO-Jongerendag is het thema ‘ONE’. Naast inspirerende sprekers en worship zijn er schitterende optredens van de Newsboys, Rend Collective en Matt Redman (o.a. bekend van 10.000 reasons).  

Speciaal voor jeugdleiders organiseert de EO, samen met JOP en Youth For Christ, ook dit jaar weer een speciaal programma om jeugdleiders te inspireren en te bemoedigen in het jeugdwerk.

Promo EO-Jongerendag 2014

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons