Hillsong United komt met remix album

Kerk komt met nieuw geluid binnen bestaande aanbiddingsmuziek

in Mediatips

Hillsong United, de band van de gelijknamige kerk, komt met een nieuw album. The White Album [remix project] is vanaf 4 maart wereldwijd verkrijgbaar.

De kerk met bands als Hillsong live, Hillsong United en Hillsong Young & Free staat bekend om hun vernieuwde geluid binnen de worship muziek. Nadat album Zion afgelopen jaar wereldwijd de seculiere hitlijsten domineerde, kwam Hillsong United in het najaar met Zion acoustic sessions. Ook dit album bleek een succes. United doet er in een maart nog een schepje bovenop: The White Album [the remix project] is het allereerste remix album waarin bekende nummers als ‘With Everything’, ‘Hosanna’ en ‘Oceans’ een geheel nieuw geluid krijgen.

Worshipleider Joel Houston over het album: “Alles wat we doen is een uitdrukking van een buitengewone God die doet wat alleen Hij kan doen door middel van gewone mensen die Hem liefhebben, Hem willen dienen en Zijn Kerk willen bouwen. Het is altijd de wens van ons team geweest om God te dienen en Hem te laten doen wat alleen Hij kan doen. Ons gebed is dat mensen overal ter wereld dit verlangen zullen hebben en dat we met z’n allen dezelfde weg inslaan. Dat iedereen zal weten dat God met hen is, dat Hij de controle heeft en dat alles zal gaan zoals Hij wilt.”

Het album wordt op 4 maart wereldwijd gereleased en is verkrijgbaar via Itunes of bij de lokale kerk van Hillsong in Amsterdam

Bekijk hier de promo van ‘The White Album’ en de remix van het nummer ‘Scandal of Grace’.
 

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/2nZOVqxpywc" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

 

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/p0WlOrilvoU" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>


Foto: Hillsong United

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons