Hersteld Hervormden stellen jongeren centraal

Ontwikkeling nieuwe catechesemethode, toerusting en ondersteuning.

in Geloven

De Hersteld Hervormde Kerk (HHK) gaat zich de komende jaren richten op de toerusting van ambtsdragers, leiders en ouders in de omgang met jongeren. Ook komt er een nieuwe catechesemethode.

(imported body)

De generale synode van de Hersteld Hervormde Kerk, die vrijdag en zaterdag in de kapel van Mennorode te Elspeet vergaderde, gaf groen licht aan de 'beleidsvisie' van de commissie jeugdwerk voor de jaren 2014-2017.

Deze beleidsvisie, die het uitgangspunt vormt voor al het werk van de Hersteld Hervormde Jeugdorganisatie (HHJO), draagt de titel 'Verbond, verbinding en verantwoordelijkheid'. De HHK wil de komende jaren streven naar "meer verdieping en uitbreiding van het dienen op gemeenteniveau", aldus synodescriba ds. R. W. Mulder (foto) uit Leerbroek.

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons