Volop keuze uit sprekende vrouwen

Ruim 50 vrouwen willen Evangelische gemeentes dienen via de preekstoel

in Christelijk Nieuws

Afgelopen najaar nam Paulien Vervoorn het initiatief om sprekende vrouwen in evangelisch Nederland in kaart te brengen. Inmiddels is een lijst beschikbaar via de site van Geloofwaardig Spreken. Het overzicht is bedoeld als een service om zoveel mogelijk gemeenten te dienen die hun 'preekstoel' opengesteld hebben voor vrouwen.

(imported body)

Meer dan vijftig vrouwen uit de volle breedte van evangelisch Nederland, met meer of minder ervaring, hebben zich aangemeld omdat ze beschikbaar zijn om te spreken in evangelische gemeenten. 
Paulien Vervoorn: "Gemeenten kunnen nu gemakkelijker een vrouwelijke spreker vinden doordat we sprekende vrouwen in kaart brengen. Ik ben dus blij met meer dan vijftig aanmeldingen uit de volle breedte van evangelisch Nederland. Het is een bonte verzameling van vrouwen die we kennen met veel ervaring, maar ook vrouwen die we niet kennen die graag ervaring op willen doen en nu een kans krijgen."

Geloofwaardig Spreken heeft als missie om mensen te trainen om het goede nieuws goed over te brengen. Het geloof is het waard dat er mooi over gesproken wordt volgens de initiatiefnemers. Geloofwaardig Spreken is een initiatief van Gor Khatchikyan en Paulien Vervoorn. 

Bron: GeloofwaardigSpreken.nl

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons