RSS feeds

Blijf altijd op de hoogte van een nieuwe post

in Mediatips

Wat is RSS?

RSS staat voor Really Simple Syndication. Met dit systeem kan Visie jou op de hoogte houden van het nieuws. Hierbij hoef je niet direct gebruik te maken van onze website, maar door middel van de RSS wordt het nieuws opgenomen in je RSS-reader. Vanuit dit programma krijg je een melding als er weer nieuwe artikelen op onze website zijn geplaatst, vervolgens kan je de desbetreffende artikelen openen.

Om gebruik te maken van RSS voor Visie gebruik je deze link: https://visie.eo.nl/rss.xml

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een RSS-reader. Zo’n reader kan je gratis downloaden bij www.rssreader.com of www.feedreader.com, maar steeds meer browsers bieden ook gratis RSS-reader functionaliteit aan.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons