Inschrijving Nederland Zingt-dag 2014 geopend

in Mediatips

De Nederland Zingt-dag komt er weer aan! Op 5 april vindt dit event plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema is dit jaar ‘Prijs Adonai’. Er wordt er geluisterd naar koren, solisten en toespraken, maar het samen zingen staat centraal op deze dag.

De presentatie is in handen van dominee Arie van der Veer en Mirjam Bouwman. Ook EO-directeur en presentator van ‘Nederland Zingt op Zondag’ is erbij. Naast de vele samenzang zal het winnende koor van de competitie ‘Nederland Zingt Steeds Beter’ optreden.
 
Thema: Prijs Adonai
Op de Nederland Zingt-dag 2014 wordt er stilgestaan de indrukwekkende veelkleurigheid van God. “Onze koning heeft meer dan tien namen, maar onze grote Koning heeft meer dan honderd namen! En die draagt Hij niet zomaar; elke naam die Hij heeft vertelt iets van Hem. Als je al die namen op een rijtje zet, kom je een beetje te weten wie Hij is en wat Hij doet,” aldus ds. Arie van der Veer.
 
+ Reserveer nu je kaarten!
+ Kijk hier voor meer informatie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons