Top2000-kerkdienst in Zoetermeer

Top 10 meest spirituele nummers uit Top2000 te beluisteren in kerk

in Christelijk Nieuws

Op zondag 29 december 2013 organiseren internetkerk Mijnkerk.nl en de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer Noord een Top2000-kerkdienst. Een dienst rond de top 10 van de meeste spirituele nummers uit de top2000. Te denken valt aan: Tears in heaven van Eric Clapton, Stairway to heaven van Led Zeppelin en One van U2.

(imported body)

De kerkdienst zal worden gehouden in kerkgebouw de Olijftak in Zoetermeer en dominee Jaap van den Akker uit Zoetermeer en dominee Fred Omvlee van internetkerk Mijnkerk.nl zullen de kerkdienst leiden. De dominees zullen allebei een korte preek houden over hun favoriete religieuze nummer uit de Top2000.

In de komende weken zullen de nummers gekozen worden uit de Top2000 zoals die door Radio 2 wordt samengesteld.  De nummers zullen deels live worden gespeeld en gezongen door zangeres Hilde Vos, en de bands True Colors en Inspire. De dienst begint zondagmiddag 29 december om 17.00 uur, in een Top2000 agogo setting.  De kerk is open om 16.30 uur. Er is na afloop ruime gelegenheid om na te praten, wat te drinken en te eten, muziek te luisteren en een kaarsje op te steken bij de stand van mijnkerk.nl. Toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden voor een goed doel.

Bron: PWZN & Kerknieuws

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons