Kerstverhaal in het zand

Gert van der Vijver en Yvon Jaspers brengen kerstverhaal

in Geloven

Samen met zandtovenaar Gert van der Vijver brengt Yvon Jaspers het verhaal van de geboorte van Jezus tot leven met indrukwekkende zandtekeningen. Dit doet ze op het historische Waagplein in Alkmaar, voor het oog van 6.000 kinderen en ouders.

(imported body)

Jonge talenten als Aliyah Kolf, Fabiënne Bergmans & Bente Fokkens en artiesten als Kim-Lian van der Meij, René van Kooten, Brownie Dutch, Sabrina Starke en de 3J's zingen bekende kerstliedjes die passen in dit eeuwenoude verhaal. Yvon Jaspers vertelt voor het toegestroomde publiek het verhaal uit de Bijbel in Gewone Taal.

Dit tv-evenement is een samenwerking tussen de omroepen KRO en RKK, het Nederlands Bijbelgenootschap, Zapp en de gemeente Alkmaar als gastheer. De organisaties zien dit bijzondere evenement als een prachtige missionaire kans om kinderen, ouders en grootouders de betekenis van kerst anno 2013 te laten zien.

Het familie-evenement wordt uitgezonden op zondag 22 december om 17.00 uur op Zapp/Nederland 3. Kerst met de Zandtovenaar wordt daarnaast uitgezonden op kerstavond 24 december om 16.45 uur Nederland 3 en op Tweede Kerstdag 26 december om 12.15 uur op Nederland 1.

Bron: RKK

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons