2013 | The Passion: Pak maar mijn hand

EO-presentatoren kiezen favoriete EO-fragment uit 2013

in Mediatips

De afsluiting van The Passion is voor veel mensen hét tv-moment van 2013. Zo ook voor de EO-presentatoren Anne-Mar Zwart en Henk van Steeg.

“Dat beeld van Rene van Kooten in het water op de Hofvijver met dat licht er achter: echt indrukwekkend”, reageer Anne-Mar. “En ik vind de teksten zo raak. Pak nou maar mijn hand, stel niet te veel vragen. Die kwam binnen hoor!”
 
Radiopresentator Henk van Steeg is niet bepaald fan van Nick&Simon. “Maar hier kwamen beeld en geluid zo perfect samen in het verhaal van Pasen. Een moment waarvan mijn muzikale hart sneller ging kloppen. Zelfs toen ik het laatst zonder de beelden draaide voor een luisteraar die The Passion had gezien.”
 
Wat was jouw favoriete EO-moment uit 2013? Deel hem hier!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons