Kerken Amsterdam starten kerstcampagne

in Geloven

'Kerst begint voor mij in de kerk' is de slogan van een kerstcampagne van de protestantse en evangelisch-lutherse kerken van Amsterdam en Amstelveen die maandag van start gaat.

(imported body)

Dit jaar is gekozen voor vier portretten waarmee vier generaties in beeld komen. Bij elk portret hoort een uitspraak over kerst. Doel van de actie is om het Amsterdamse en Amstelveense publiek te wijzen op het brede aanbod aan vieringen, levende kerststallen, concerten en andere kerstactiviteiten in de stad.

De campagne wordt de hele maand december gevoerd via posters op metrostations en in uitgaansgelegenheden, Boomerangcards en spotjes op AT5 en Radio Noord-Holland. Vanaf 6 december kan op kerstamsterdam.nl en kerstamstelveen.nl worden gezocht naar een kerstviering in de buurt: van levende kerststallen en kerstconcerten tot kerstnachtdiensten.

Initiatiefnemers van de campagne zijn dit jaar de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam, de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert en De Stadslamp. 

 

Bron: Protestantse Kerk Amsterdam

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons