Gaat de rockband Foo Fighters over op gospelmuziek?

Satirische website brengt goed 'nieuws' over rockband

in Christelijk Nieuws

De Amerikaanse rockband Foo Fighters gaat vanaf 2015 gospel spelen. Dat staat op de satirische website In Other Newz in de wereld gebracht.

De website zou Dave Grohl, frontman van de Amerikaanse rockband Foo Fighters, hebben geïnterviewd. “We hebben besloten dat we nog een laatste rockalbum gaan schrijven en ons daarna gaan richten op christelijke gospel,” aldus Dave Grohl in het interview. "We zaten laatst bij elkaar en realiseerden ons dat we de top hebben bereikt. Er is niets meer voor ons over om te bereiken binnen het rockgenre. We denken dat het tijd is om ons te richten op een ander gebied, om te kijken of we het ook daar succesvol kunnen zijn als band.”
 
Volgens de website stelt Grohl in het interview dat alle bandleden christelijk zijn en honderd procent achter deze beslissing staan. “Niet veel mensen weten hoe religieus we zijn. Wanneer we niet op tour zijn, ga ik elke zondag naar de kerk hier in Zuid-Californië.”
 
Voor de reacties van de niet-christelijke fans zegt Grohl niet bang te zijn. “Onze fans zijn de meest trouwe fans in de wereld. Ik houd van ze. We weten dat ze ons zullen steunen, wat er ook gebeurt. En ook als ze dat niet doen, dan houden we nog steeds van ze.”
 
Wat denk jij? Gaat deze stoere rockband op de christelijke tour of is het absolute onzin?


Bron & foto: In Other Newz

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons