Christenzaken: hét online netwerk voor christelijke ondernemers

Nieuwe website biedt nu ook vacaturebank

in Christelijk Nieuws

Christenzaken is sinds jaar en dag het grootste online netwerk voor christelijke bedrijven, stichtingen en verenigingen. Onlangs is de website een totale metamorfose ondergaan; nu heeft de site een vacaturebank. Door het partnerschap met That’s Life Meeting Point biedt Christenzaken hiernaast ook offline activiteiten voor christelijke ondernemers.

 ‘Een nog betere vindbaarheid in zoekmachines én nieuwe functionaliteiten voor de aangesloten organisaties.’ Dat was de insteek bij de nieuwe website. Een van die nieuwe functionaliteiten is het kunnen plaatsen van vacatures vanuit het eigen bedrijfsprofiel. Aangesloten organisaties kunnen via een eigen account hun bedrijfsprofiel beheren; op deze manier kunnen ze zich direct zichtbaar presenteren aan werkzoekenden.
 
Offline
Door de samenwerking met That’s Life Meeting Point biedt Christenzaken ook een offline netwerk met activiteiten voor christelijke ondernemers, zoals landelijke kwartaalbijeenkomsten, workshops en lezingen.
 
“Door de samenwerking met That’s Life komen online en offline nu mooi samen,” aldus Christenzaken-directeur Gerben Bloemendal. “Een centrale en inspirerende plek voor christelijke ondernemers. De site is gebouwd op een toekomstbestendig platform om ook nieuwe mogelijkheden te herbergen.”
 
 
Bron: Christenzaken

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons