43 miljoen bezoekers in 43 jaar voor OM-Schepen

in Christelijk Nieuws

Het schepenwerk van zendingsbeweging Operatie Mobilisatie (OM) heeft een unieke mijlpaal bereikt. Dit jaar is de 43 miljoenste bezoeker in 43 jaar tijd welkom geheten op een van de schepen van OM. Het schip Logos Hope vaart langs alle wereldhavens.

(imported body)

Volgens de organisatie was dit voor zowel de bemanning als de betreffende bezoeker een bijzondere gebeurtenis.

Haitham Al-Riziqi bezocht met zijn gezin nietsvermoedend het zendingsschip Logos Hope, op dat moment gelegen in Muscat, Oman. Hij was aangenaam verrast toen hij door de kapitein, de directeur en enkele bemanningsleden begroet werd en een cadeau in ontvangst mocht nemen. Hij bleek namelijk de 43 miljoenste bezoeker aan boord van een van de OM-schepen te zijn.

"Dit was een heel bijzonder bezoek", aldus Haitham. Ook de bemanning en opvarenden zijn dankbaar voor alle bezoekers van de afgelopen jaren en zien uit naar de miljoenen bezoekers die volgen.

De mijlpaal betekent dat het schepenwerk van Operatie Mobilisatie jaarlijks gemiddeld een miljoen bezoekers ontvangt. Het huidige zendingsschip, de Logos Hope, is 's werelds grootste boekenschip met ieder jaar 400 jongeren als bemanning. Het schip vaart langs alle wereldhavens en verspreidt daar het evangelie door het verhaal van Jezus te delen met bezoekers en biedt, in samenwerking met lokale kerken, praktische of geestelijke hulp aan de bevolking.

Foto: Kapitein Tom Dyer (VS) overhandigt een presentje aan Haitham Al-Riziqi, de 43-miljoenste bezoeker van OM-Schepen op de Logos Hope in Muscat (Oman)

Bron: Operatie Mobilisatie

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons