Open Doors-dag: bemoedigd door vervolgden

Het thema van de dag is Moed!

in Christelijk Nieuws

Pastor Edward Awabdeh en zijn vrouw Ranaa uit Syrië, Makset Djabbarberganov uit Oezbekistan en het Amerikaanse echtpaar Nik en Ruth Ripken, dat jarenlang woonde en werkte in het Midden-Oosten, zijn de hoofdsprekers van de jaarlijkse Open Doors-dag op zaterdag 2 november in de IJsselhallen in Zwolle. Het thema van de dag is 'Moed!'. De landelijke dag van Open Doors, een organisatie die wereldwijd vervolgde christenen steunt, trekt jaarlijks zo’n 7.000 bezoekers.

Naast buitenlandse christenen zijn er ook Nederlandse sprekers op de Open Doors-dag. Dominee Ron van der Spoel, tevens adjunct-directeur Kerk & Theologie bij Open Doors, traint voorgangers in landen waar vervolging is. Ook Open Doors-oprichter Anne van der Bijl spreekt op het hoofdpodium. De 85-jarige oprichter van Open Doors reisde de hele wereld over om vervolgde christenen te bemoedigen en te ondersteunen met bijbels, training en praktische hulp. 

De Open Doors-dag wordt gehouden in de IJsselhallen aan de Rieteweg in Zwolle en de toegang is gratis. 

Lees het volledige nieuwsbericht op OpenDoors.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons