Moslims in Pakistan beschermen christenen

in Christelijk Nieuws

Honderden moslims zijn afgelopen zondag bij elkaar gekomen om een menselijke muur te vormen rondom de Anthony's Church in Peshawar. Daarmee laten zij zien dat ze betrokken zijn bij de slachtoffers van de aanslag die twee weken geleden plaatsvond. Deze aanslag eiste meer dan 100 slachtoffers en wordt gezien als een van de grootste aanslagen tegen christenen ooit.

De gelovigen citeerden teksten uit de Koran die over tolerantie en respect gaan. Eerder deze week kwamen ook verschillende moslims in Karachi bij elkaar om christenen te beschermen. Dat gebeurde op initiatief van Pakistan For All, een groep burgers die bezorgd is om het toenemende aantal van aanslagen op minderheden. 

Bekijk de hele fotoserie op The Express Tribune.

Foto: Malik Shafiq

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons