Indrukwekkende ontmoetingen bij 'Kerstfeest op de Dam'

Charly Luske voetbalt met straatjongeren voor Kerstfeest op de Dam

in Geloven

Ook dit jaar viert de EO weer het ‘Kerstfeest op de Dam’. Deze keer zullen de BN’ers Danny de Munk, Anita Meyer, Edsilia Rombley en Charly Luske het kerstverhaal vertolken met klassieke en moderne kerstliederen, inclusief een persoonlijk lied naar aanleiding van hun indrukwekkende ontmoetingen bij projecten van het Leger des Heils.

Zo gaat Edsilia op pad met een ex-dakloze en bezoekt Charly een training van straatjongeren voor de Dutch Street Cup – het voetbaltoernooi voor dak- en thuislozen.
 
Tussen de optredens door leest een cliënt van het Leger des Heils samen met een bekende Nederlander het eeuwenoude verhaal over de geboorte van Jezus.
 
Evenement en tv-uitzending
‘Kerstfeest op de Dam’ is dinsdagavond 24 december om 21.30 uur bij de EO te zien op Nederland 1. Op vrijdagavond 20 december wordt de tv-uitzending vanaf 20.00 uur opgenomen op de Dam in Amsterdam. Toegang tot dit bijzondere kerstconcert is gratis. Voorafgaand aan de opnames is er een swingend voorprogramma van 19.15-19.45 uur. Verdere informatie over ‘Kerstfeest op de Dam’ volgt op EO.nl/kerstfeestopdedam.

Bekijk Kerstfeest op de Dam 2012

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons