'Geestelijke oorlog' wordt gevoerd via billboards

in Christelijk Nieuws

‘Aan al onze atheïstische vrienden: Dank God dat je het verkeerd hebt.’ Zo luidt de tekst op de billboards die sinds deze week in New York en San Francisco te vinden zijn. De creationistische organisatie ‘Answers in Genesis’ reageert hiermee op de atheïstische postercampagne.

De afgelopen jaren hebben atheïstische organisaties agressief campagne gevoerd tegen het christelijk geloof. Zo is er met Kerst een billboard op Times Square geplaatst waarop werd beweerd dat Jezus een mythe zou zijn. Volgens Ken Ham, voorzitter van Answers in Genesis, bevinden we ons in 'een geestelijke oorlog en zijn we geroepen om ons zwaard, het Woord van God, te hanteren.’
 
Op de website van de organisatie vertelt hij volgende: We willen mensen in de geseculariseerde delen van het land bereiken en de hoop die we hebben in Christus met hen delen. Atheïsten leven in een wereld van betekenis- en doelloosheid; maar het goede nieuws is dat God Zijn Zoon heeft gezonden om genade te schenken. Er is een doel en betekenis in het leven. En daar danken we God voor.”
 
De billboards zullen binnenkort ook in Los Angeles en Hollywood verschijnen, meldt de organisatie.

 

Bekijk in onderstaand filmpje hoe het billboard eruitziet.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/cYC7vZLQPWU?rel=0" frameborder="0" width="480" height="360"></iframe>

Bron: Answers in Genesis

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons