Hitserie ‘The Bible’ krijgt vervolg op witte doek

‘The Bible’ sluit deal met 20th Centrury Fox: ‘Son of God’ in de maak

De producenten van de succesvolle miniserie ‘The Bible” hebben een deal gesloten met filmdistributeur 20th Century Fox om een film te maken genaamd ‘Son of God’. De film zal het leven van Jezus laten zien met speciale aandacht voor Zijn opstanding.

"Wat is dit een zegen! We zijn blij en voelen ons ontzettend aangemoedigd om een grote filmmaatschappij als Fox achter ons te hebben staan" aldus Roma Downey, co-producer van het project .” 'Son of God 'wordt een mooie en krachtige film die het publiek meeneemt op een emotionele reis. In deze film krijg je de geboorte, het leven en de dood van Jezus te zien maar je zal ook echt de opstanding van Jezus ervaren. Het is een krachtig verhaal en het zal heel bijzonder zijn om het op groot scherm te kunnen zien met familie en vrienden.” ‘Son of God’ is medio 2014 in de bioscoop te zien.

De deal met 20th Century FOX werd gesloten door Mark Burnett en Downey, de producenten van de 10-delige miniserie ‘the Bible’ die dit voorjaar werd uitgezonden in Amerika. De serie verdiende drie Emmy nominaties en haalde een gemiddelde van 15 miljoen kijkers per aflevering.

Burnett ziet het succes niet als iets tijdelijks en is dan ook erg positief over de toekomst van bijbelverhalen op het witte doek: “Ik denk dat in de komende 15 jaar meer mensen op de planeet de ‘Bijbel serie’ wel hebben gezien dan niet hebben gezien.”

De serie ‘The Bible’ zal begin 2014 te zien zijn in Nederland bij de Evangelische Omroep. Zie hieronder de trailer:

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons