Victoria’s Secret model lanceert Bijbelse kledinglijn

"Christelijke kleding die je ook op je werk kunt dragen"

in Geloven

Ooit verdiende Kylie Bisutti haar geld door als model over de catwalk te lopen. Een paar jaar geleden verbaasde ze de mode-industrie door op 21-jarige leeftijd vanwege haar geloof Victoria’s Secret te verlaten. Nu krijgt ze opnieuw veel media-aandacht met het lanceren van haar ‘God Inspired Fashion’: een ‘door God geïnspireerde kledinglijn’.

“Het leek me geweldig om een modelijn te starten die Gods woord verspreidt”, vertelt het enthousiaste ex-model aan het Amerikaanse multimediabedrijf The Blaze. “Ik draag graag shirts met ‘Ik hou van mijn man’ of shirts met christelijke teksten. Ik kon echter nergens een kledinglijn vinden met christelijke kleding die je ook voor je werk kunt aantrekken.”

Nadat haar tante haar benaderde met het idee, kon ze het niet meer uit haar hoofd krijgen. Samen met haar familie heeft ze Bijbelverzen geselecteerd die mooi passen op onder andere spijkerbroeken, hemdjes en tassen.
 
Haar kledinglijn is nu al een succes: de spijkerbroeken gaan als broodjes over de toonbank en Kylie ontvangt voortdurend brieven van Amerikaanse christenen, waarin ze hun steun en dank uitspreken. Met haar kledinglijn wil Kylie mensen hoop geven en helpen hun geloof uit te dragen. “We willen het makkelijker maken om je geloof bekend te maken. Alles wat je hoeft te doen, is het te dragen!”

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons