President van Guatemala: Jezus 'Heer van land'

"Gebed is enige weg naar succesvol Guatemala"

in Christelijk Nieuws

Tijdens het eerste jaarlijkse nationale gebedsontbijt van Guatemala heeft president Otto Perez Molina, Jezus als 'Heer van het land' verklaard. Tijdens de bijeenkomst kwamen economische en religieuze leiders van de regering bijeen om voor de vrede van hun land te bidden.

"Vandaag benoemen we Christus Heer van Guatemala en verklaren wij, in Zijn naam, dat elk van onze generaties in een welvarend Guatemala zullen leven", zei Molina.

Tijdens de bijeenkomst werden leiders aangemoedigd om waarden en normen binnen hun bedrijven, universiteiten en buurten in te brengen. Ook werden de leiders aangemoedigd om gebed te omarmen, als enige weg naar een succesvol Guatemala.

Manuel Espina, leider van Guatemala Prospera, een organisatie die nationale bedrijfsleiders traint om veranderingen binnen hun gemeenschap te bevorderen, legt uit: "Guatemala heeft veel problemen als maatschappelijk middenveld, maar meer dan dat zijn er kansen. Dit zijn kansen voor leiders om hun toebedeelde rol op zich te nemen om dit land te veranderen. Ons gebed is voor elk en ieder van ons om hier een standpunt in te nemen." 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons