Nonnen VS bestormen de hitlijsten

Groot succes slechts "poging om Christus in de huizen te brengen"

in Mediatips

De hitlijsten voor klassieke muziek van het Amerikaanse tijdschrift Billboard, worden bestormd door slotzusters. De huidige koppositie wordt al weken aangevoerd door het album 'Angels and Saints at Ephesus' van de zusters benedictinessen van Maria, Koningin van de Apostelen. Vol­gens de nonnen zijn de zusters suc­cesvol omdat hun muziek 'rust en een gevoel van hei­ligheid opwekt'.

Naast de zusters benedictinessen van Maria doen ook de zusters dominicanessen van Maria, Moeder van de Eucharistie, mee aan een stevige concurrentie. De zusters zelf zien overigens geen competitie. "Het is alleen maar een poging om Christus in de huizen te brengen."

Bekijk hier het filmpje van de zusters benedictinessen van Maria.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/tMF04ErFVaE?rel=0" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons