Naast .NL of .COM nu ook .BIBLE beschikbaar

Amerikaans Bijbelgenootschap kondigt extensie .bible aan

in Christelijk Nieuws

Het Amerikaans Bijbelgenootschap kondigde deze week een nieuwe extensie voor websites aan. Naast .NL of .COM zal vanaf 2015 de extensie .bible beschikbaar zijn. De extensie werd opgekocht door het Amerikaans Bijbelgenootschap, die hiermee hoopt de wereldwijde online Bijbel-toegang te versnellen.

De extensie zal beschikbaar worden gesteld voor kerk-, Bijbel-, of evangelisatiedoeleinden. Domeinnamen zijn al aan te registreren op BibleTLD.org. Naast .bible worden door de International Corporation of Assigned Names and Numbers (ICANN) .church, .catholic, .islam en.kosher verkocht.

De makers van de Bijbelapp YouVersion zijn uit op een .church extensie, maar delen deze interesse met een commercieel bedrijf. Een extensie bedraagd 146.000 euro.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons