Meidentijdschrift Belle is boost voor zelfvertrouwen

Online magazine Huis van Belle lanceert offline christelijk meidentijdschrift

in Mediatips

Moeders en vaders van christelijke tienermeid opgelet. Is uw dochter op zoek naar meer verdieping, dan is het vandaag gelanceerde meidentijdschrift Belle vast iets voor haar.

Online magazine Huis van Belle lanceert in samenwerking met Uitgeverij Kok nu ook een offline magazine: Belle. Het tijdschrift dat écht anders is.

Zo krijgen alleen echte meiden een plek in het blad. Er wordt niet gephotoshopt om pukkeltjes weg te werken. Belle staat voor ‘mooie meid’: goed zoals je bent maar wel het beste uit jezelf halen. In het blad staan artikelen over geloof, beauty, mode, cupcakes en zelfbeeld. Hoe houd je stille tijd, zo bestrijd je perfectionisme, een schrijfwedstrijd met Corien Oranje, tips voor de perfecte zoen én een interview met zeilmeisje Laura Dekker.

 Hoofdredacteur Eline Hoogenboom (28): “Belle wil niet alleen meiden een spiegel voorhouden maar hen echt op weg helpen door hen aan het denken te zetten. Daarom vind je veel tips en de & nu jij pagina’s waarop meiden aan de slag gaan met wat ze gelezen hebben. Maar wees niet bang, het blijft gewoon een fijn blad om met een kopje thee op de bank te lezen!”

Een mooi blad dus waarmee jonge meiden hun kunnen zelfvertrouwen vergroten (empoweren) en wat helpt bij het vinden van een sterke identiteit.

 Het blad is te koop bij christelijke boekhandels en online op huisvanbelle.nl

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons