Hollywood film 'Noah' in de maak

Sterrencast zegt volmondig 'ja' tegen Bijbels avontuur

in Mediatips

Paramount Pictures, een van de grootste filmproductiemaatschappijen ter wereld, komt volgend jaar met de film 'Noah'. In 'Noah' krijgt Noach de opdracht van God om in een wereld vol kwaad, een ark te bouwen om zo de wereld te redden van de zondvloed. De rol van Noach zal worden gespeeld door acteur Russell Crowe.

De regie van de film ligt in hadden van regisseur Darren Aronofsky. Aronofsky regisseerde onder andere Black Swan, The Fountain en The Wresthler en weet dus goed waar hij aan begint. Hij ziet 'Noah' als een geweldige kans om het Bijbelse verhaal met de wereld te delen : “Ik wil Paramount Pictures bedanken voor de steun die ze mij en het team geven om het eeuwenoude en belangrijke bijbelverhaal van Noach nieuw leven in te blazen. Ik verheug me erop om Russell Crowe aan mijn zijde te hebben tijdens dit avontuur . Zijn enorme talent zal me helpen om 's nachts te kunnen slapen. Ik heb er heel veel zin in."

Andere grote namen die hun opwachting zullen maken in deze film zijn Jennifer Connelly (speelt de rol van Naema, de vrouw van Noach), Anthony Hopkins, Ray Winstone, Douglas Booth, Emma Watson en Logan Lerman.

De opnames van de film 'Noah' zijn inmiddels begonnen en vinden plaatsen in New York en IJsland. 28 maart 2014 is de film voor het eerst te zien op het witte doek in Hollywood, Californie.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons