Britney Spears sexy naar kerk

Op kniehoge laarzen op weg naar het huis van God

in Christelijk Nieuws

Op hoge naaldhakken en in een sexy niets verhullende korte strakke jurk zag Britney Spears er op weg naar de kerkdienst in de Calvary Community Chruch in Westlake Virginia California afgelopen zondag uit alsof ze zo het podium op kon.

Op hooggehakte suède laarzen tot aan de knie en gehuld in een jurk uit twee delen die ietwat strak om het lijf zat, liep Spears afgelopen zondag aan de arm van haar geliefde. Zelfs in het huis van God kon haar vriend, de 31- jarige womanizer en zanger  David Lucado haar heilzame outfit wel waarderen. Lucade zelf zag er beter gekleed uit uit in zijn gestreepte, geknoopte gilet met stropdas.
 

Alle commotie rondom Spears heeft er wellicht aan bijgedragen dat ze haar leven onder de loep nam. In 2005 raakte ze geïnteresseerd in de Kabbala en introduceerde collega zangeres Madonna haar in de deze religieuze stroming. Spears zei dat de gebeden haar kalmeerden. “ Ik ben hongerig naar wat religie voor me kan betekenen” vertelde ze aan Elle magazine.

 
Andere kerkgangers in de Calvary Church zijn inmiddels gewend aan de blote benen van la Spears. Een lange jurk lijkt ze niet in haar kledingkast te hebben hangen . De zoektocht naar geloof hoeft immers niet altijd kuis te zijn.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons