Kees Jansma: Vaste kijker maar heeft niks met geloof

Kees Jansma is vanavond de tweede gastpresentator bij KvdB

Andries Knevel wordt de komende twee weken elke avond vervangen door een gastpresentator. Vanavond is dit sportpresentator en perschef van het Nederlands elftal Kees Jansma.

Kees heeft er zin in. Hij vertelt ons dat hij houdt van goede televisie en altijd kijkt naar Knevel en Van den Brink (KvdB): “Ik behoor echt tot de vaste groep kijkers. Ik houd van de gesprekken, de uiteenlopende onderwerpen en interactie tussen de gasten. Toevallig ben ik mijn huiswerk nu aan het doen; het researchen van onze tafelgasten. Het lijkt eigenlijk heel veel op mijn werk. Daar moet ik me ook echt op voorbereiden.”

Hoewel Kees niet in God gelooft, respecteert hij alle geloven en heeft hij er dan ook geen moeite mee om vanavond aan de slag te gaan voor de EO.  “Ik ben niet van 'ha de EO’ maar ook totaal niet van ‘boe! EO’. Ze maken echt goede programma’s waar ik graag naar kijk.”
Daarbij heeft hij een goede band met zowel Andries als met Tijs: "Ik ken beide mannen heel goed. Van zowel programma’s als in en rond het stadion. Het is echt leuk om dit te doen en straks aan de andere kant van de tafel te zitten.”

Kees Jansma neemt vanavond oud-bondscoach Vera Pauw van het Nederlandse vrouwenelftal mee als tafelgast. Wie er verder nog aan tafel zitten zie je vanavond om 23:15 bij KvdB op Nederland 1.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons